Onze aanpak

Beliën en Zonen - teamfoto

Over ons

Sinds 2013 draait vennootschap Beliën en zonen op volle toeren. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten grond- en afbraakwerken. Van de kleinere taken bij particulieren zoals grondwerken in privé-tuinen tot de grootste klussen voor bedrijven.

Aan de basis van ons sterk bedrijf liggen familiale wortels. Zo wordt onze firma geleid door zaakvoerders Harrie Beliën en zijn twee zonen, Jef en Roel. We beschikken dus over de nodige ervaring en kennis over grondwerken en de afbraaksector, aangezien Harrie reeds 15 jaar actief was in de sector voor de oprichting van de zaak. Daarnaast beschikken zijn zonen ook over de nodige expertise, beiden genoten de opleiding bouwplaatsmachinist.

JOUW PROJECT, JOUW WENSEN

Een van de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf is de persoonlijke aanpak. Samen met jou kiezen we de beste optie, afgestemd op jouw noden en wensen. Vanaf dag 1 staat ons team klaar met de vereiste expertise en ervaring om jouw project tot een prachtig resultaat te brengen. Alles begint met een duidelijk plan, digitaal aangeleverd door de klant.

De tweede stap is een prospectie ter plaatse. Zodoende kunnen we de situatie grondig bekijken en jou gegarandeerd het gewenste resultaat beloven. Via telefonisch contact vragen we om een eventuele toelichting van enkele praktische zaken zodat de werken zo vlot en nauwkeurig mogelijk kunnen verlopen. Vervolgens gaat ons team van start met het maken van de offerte. Bovendien bieden wij jou ook graag de kans om een persoonlijke afspraak te maken met een van onze zaakvoerders. Zo kunnen we alles in een open en helder gesprek uitgebreid bespreken.

Na de goedkeuring van de offerte gaat jouw project van start! Ons team stelt een gestructureerde planning op en kiest met jou de startdatum. Door onze flexibele planning kunnen werken binnen een korte termijn ingepland en uitgevoerd worden.

Tot slot staat Beliën en zonen voor glasheldere communicatie. Op elke werf voorzien wij een aanspreekpunt voor al jouw vragen en eventuele problemen. Op die manier wordt alles efficiënt en met een persoonlijke aanpak tot een goed einde gebracht. Een vlotte samenwerking en een prachtig resultaat, daar gaan we voor!

Wil je graag meer informatie? Neem gerust eens contact met ons op!

Onze projecten

Ons ervaren team van specialisten beschikt over de nodige kennis en een uitgebreid arsenaal aan machines om jouw project tot een waar succes te maken. Wij helpen jou graag gaande van grond-, afbraak- en zeefwerken, tot berlinerwanden en containers. Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde projecten.

  • Beliën en Zonen - diepgaande kennis over grond- en afbraakwerken
  • Wij beschikken over de nodige ervaring en kennis
  • Beliën en Zonen - projecten
  • Beliën en Zonen - een warm en professioneel familiebedrijf
  • Beliën en Zonen - voor al uw grond- en afbraakprojecten